Outplacementforløb for ledere og ledere

Genux Executive er en førende udbyder af outplacement-tjenester for ledere og ledere. Som en af de vigtigste funktioner i enhver organisation er det blevet stadig vigtigere at give medarbejderne et outplacementforløb. Outplacement-tjenester gør det muligt for fratrådte medarbejdere at overgå mere smidigt til nye stillinger og danner en bro mellem afslutningen af deres ansættelse og begyndelsen på det næste skridt i deres karriere.

Hos Genux Executive forstår vi, at det kan være svært for ledere og chefer at forlade en stilling, og vi er her for at yde den nødvendige støtte. Vores outplacement-tjenester er skræddersyet til de individuelle behov hos hver enkelt leder eller chef, så vi sikrer det bedst mulige resultat for alle. Vores outplacementproces begynder med en omfattende vurdering af den enkeltes færdigheder, erfaring og kvalifikationer. Dette hjælper os med at identificere den bedste karrierevej for den enkelte og sikre, at vores tjenester er skræddersyet til deres specifikke behov. Efter vurderingen arbejder vi sammen med den enkelte med henblik på at udarbejde en omfattende plan for hans eller hendes overgang. Dette omfatter udforskning af nye karrieremuligheder, netværksdannelse, udvikling af et personligt brand og forståelse af arbejdsmarkedet.

Hos Genux Executive forstår vi, at det kan være svært at foretage overgangen fra en rolle til en anden, og at det er vigtigt at være forberedt på den nye rolle. For at hjælpe med dette giver vi råd og vejledning om en række emner som f.eks. udarbejdelse af CV’er, interviewteknikker og jobsøgningsstrategier. Vi tilbyder også individualiseret karrierecoaching for at hjælpe den enkelte med at guide ham/hende gennem overgangsprocessen. Når den enkelte har fundet en ny karrierevej og identificeret et job, som han/hun ønsker at søge, yder vi yderligere hjælp til ansøgningsprocessen. Dette omfatter forberedelse til samtaler, udarbejdelse af følgebreve og gennemgang af portfolio.

Vores mål er at yde den nødvendige støtte for at sikre, at overgangen bliver vellykket. Hos Genux Executive er vi forpligtet til at levere outplacementtjenester af høj kvalitet til ledere og ledere. Vores team af erfarne fagfolk har ekspertisen til at sikre, at medarbejdere, der forlader virksomheden, får den nødvendige støtte til at overgå problemfrit til deres nye roller. Vi bestræber os på at levere en omfattende, skræddersyet og tilpasset tilgang for at sikre, at alle får det bedst mulige resultat.

Outplacementforløb for ledere og ledere

admin