Få et digitalt overblik over dit firma – 3 gode råd til en nemmere arbejdsdag

Måske kender du følelsen af at miste overblikket på dit arbejde, når der både skal holdes styr på vagtplaner, regning, bilag og breve, der hver især kommer både online og fysisk. Hvis bare der fandtes værktøjer, som kunne være behjælpelige med disse ting, så ville det hele være mere overskueligt. Heldigvis er der hjælp at hente nemt og simpelt.

Få et digitalt bogholderi – alt samlet ét

Har du helt styr på dit firmas regnskab, så kan du hoppe videre til næste afsnit. Men hvis de irriterer dig, så er der en simpel løsning. Løsningen er et generisk og digitalt bogholderi, hvor I kan få et nemt overblik over alle dokumenter og regninger. Samtidig kan I med en digitalisering af jeres regnskab få en større indsigt over virksomhedens økonomi og følge med i realtid.

Digital vagtplan – synkroniseret med din telefon

En anden ting der kan være et irritationsmoment er et manglende overblik over, hvornår man skal arbejde, og hvornår man har fri. Med en digital vagtplan vil I som firma, efter I lægger vagterne ind i et system, kunne synkronisere den med jeres privatkalender på telefonen. På denne måde behøver du ikke at skrive dine vagter ind manuelt, og hvis der kommer en vagtændring, så bliver den automatisk rettet i din private kalender. Her vil I og medarbejderne samtidig kunne dele arbejdskalenderen med familie, så de også kan følge med i, hvornår du har fri.

Doodle – når der skal planlægges arrangementer

Fra tid til anden skal der planlægges firmaarrangementer. Om det er jule- eller påskefrokost eller den årlige sommerfest, så vil man oftest lede efter en dato, hvor så mange som muligt kan deltage. Men folk der har stået for planlægning af sådanne arrangementer ved også, hvor mange problemer der kan være med logistikken. Derfor kan man med fordel anvende Doodle, hvor man kan skrive mulige datoer for arrangementet ind, og så kan folk krydse af, hvilke datoer de kan. På denne måde får man hurtigt og nemt et digitalt overblik over, hvilke dage folk kan deltage.

Få et digitalt overblik over dit firma – 3 gode råd til en nemmere arbejdsdag

admin