Trænger du til et økonomisk pusterum ?

Trænger du til at få lidt luft i økonomien, så kan det her være noget for dig.

Nogle måneder er bare hårde. Det kan være der vælter nogle uventede udgifter ned over dig. Det kan være det bare er en af de måneder hvor alle regninger kommer. Faktum er dog at de måneder hvor fryseren giver op eller bilen pludselig skal have nye sommerdæk, er de måneder mange slås med. Det er så ikke her du lige kan shoppe nyt tøj, frækt lingeri eller måske et nyt TV. 

Det behøves dog ikke helt være så surt. Du kan nemlig uanset hvad måneden bringer flytte alle dine køb ud over de kommende måneder. Dermed kan du nemt lave et fast beløb der trækkes, uanset hvad du køber. Det gælder både de nødvendige ting, sammen med de ting der er sjove at købe. Det kan være tøj, sko, smykker, parfume, sportsudstyr, cafe besøg ja endda sexlegetøj. Alt kan stort set samles i en afbetaling med en smart konto som feks Viabill. Der kan du så få alt samlet i en afbetaling, der gør det nemmere at håndere og noget billigere. 

Hvor kan du bruge denne konto?

Kontoen kan egentlig bruges i alle onlinebutikker. Du kan dog også få et kort så du kan købe i fysiske butikker. Alt hvad der købes på kontoen, samles i et fælles beløb. Du kan dermed gå ind efterføglende og styre hvor hurtigt det skal betales retur. Du sætter antal måneder og beløbet deles op i små bidder. Det gør at din konto ikke står med røde tal. Det bliver derfor nemmere at komme gennem de hårde måneder. 

Fordelene ved denne konto er at den ikke koster et gebyr. Når du har brug for den bruger du den. Når du ikke skal bruge den, så står den blot på standby og venter. 

Trænger du til et økonomisk pusterum ?

admin